#balázsibeszél

A polgármester skíróztatná a népet

2022-09-09 19:38:00 - BALÁZSI- 4894

Nincs szánalmasabb annál, mint amikor a tehetetlenség struktúrái életre kelnek és egy politikus megsértődik.


A mostani miskolci polgármester, igazi politikai dilettánsként, önimádatából kifolyólag, folyamatos izgalmi állapotban van. Nárcisztikus mámorában, egyszerűen nem bírja elviselni, ha a nagy nyilvánosság előtt igazat mondanak a szemébe.


Az egykori matektanár, új foglalkozási ártalmában, ilyeneket mond: „felháborítónak tartom és mélyen elítélem, amit a miskolci fideszes képviselők tesznek. Hetek óta hazugságokat terjesztenek, csúsztatnak és félrevezetik a miskolciakat. Kikérem a városban élők és a magam nevében, hogy a város egyes képviselői politikai haszonszerzés céljából valótlan állításokat tegyenek, hogy ország-világ előtt bemocskolják Miskolcot …” - hisztizett meglehetős tájjelleggel, innét Nagy-Miskolcról, minden számára elérhető orgánumban, Pali bá.


Pedig mindössze annyi történt, hogy két helyi miskolci FIDESZ-es, abszurdnak nevezte, hogy a miskolci közgyűlés Veres Pál polgármesterrel az élen, ahelyett, hogy éjt nappallá téve a szeptemberi járatsűrítésen munkálkodna, a katasztrofális városi közösségi közlekedésen javítandó, az iskolakezdés előrelátható botrányaitól menekülve, a közvélemény figyelmét a miskolci elektromos skírózás fényes távlatainak irányába akarja terelni.


Az őszi politikai idény kezdetén.


A FIDESZ-esek mindezek után elmondták még, hogy az elmúlt három évben a miskolci tömegközlekedés országosan is hírhedtté vált a negyvenszázalékos járatritkítás, az óránként közlekedő és esetenként kimaradó buszjáratok, a bliccelők jeggyel történő jutalmazása, a menetrend gyakori változtatása, Magyarország legdrágább vonaljegyének és Közép-Európa legdrágább diákbérletének bevezetése, az akadozó wifi és légkondicionáló szolgáltatás és a zsúfolásig tömött járatok miatt. Ezért azt kérték és kérik a városvezetéstől, hogy állítsa vissza a 2019. október előtti közlekedési állapotokat.


Most tényleg, de komolyan.


Amikor nem talál az ember olyan fórumot a nyilvánosságban, ahol ha a miskolci közállapotok, vagy pláne ha a helyi tömegközlekedés jön szóba, ne szabadulnának el pillanatok alatt az indulatok és ne sorjáznának a konkrét, abszurdnál abszurdabb példák a menetidőkről, a járatsűrűségről, bizonyos járatok, viszonylatok indokolhatatlan hiányáról.


És ekkor, az iskolakezdés egyébként is kaotikus viszonyai között, ezek, a Velünk a város képviselőcsoport jóemberei, előállnak az elektromos skírózással. Mint mentőötlettel.


Besenyő Pista bácsi, ha elszakad nála a cérna, szokta kérdezni: „noormális?”


Mint ahogy polgármesterként, sértődött kismalacot játszani, panaszkodni fűnek-fának, sem az. Kiemelt bejegyzések

#balázsibeszélA polgármester skíróztatná a népetMiskolc 2022-09-09 19:38:00- 4894
#balázsibeszélHol a pofátlanság határa? Borkuti László dupla tanácsnoki pénze már az? III. részMiskolc 2022-09-06 07:05:00- 6026
#balázsibeszélDr. Mokrai Mihály polgármesterségre tör, ha már alpolgármester nem lehetettMiskolc 2022-09-01 07:06:00- 7601
#balázsibeszélAz Avasi kilátó gyalázataMiskolc 2022-08-15 08:06:00- 9211
#balázsibeszélVeres Pál a porcelánboltban - de mi fickándozik a halk szavú rádiós gatyájában?Miskolc 2022-08-11 08:22:00- 10408