#balázsibeszél

Akikre büszkék vagyunk – rokonok, sportállások Miskolcon

2022-02-21 09:12:00 - BORSODBESZÉL- 50

Varga Andrea alpolgármester asszony például rögtön a hivatali elérhetőségeinek közlése után, az önkormányzati honlapon vette meghittre, mentálhigiénés alapon: „Nem tudok beletörődni abba, ha rossz irányba haladnak a dolgok és nem akarom, hogy a gyermekeim elhagyják Miskolcot. Ezért vállaltam az önkormányzatisággal járó kihívásokat és elkötelezett vagyok abban, hogy közösen tegyünk Miskolc fejlődéséért."          

A férjét mindezek után, nyilvánvalóan azért, hogy közösen tehessenek Miskolc fejlődéséért, rögtön be is dugatta az egyik önkormányzati cég, vagyis a MISKOLCI Hőszolgáltató Kft felügyelő bizottságába. Erre a helyzetre szokták mondani jobb helyeken: „ki van a nő kenve rendesen, de mégis mindene láthatóan tájjellegű.”

Bazin Leventének – jelenleg önkormányzati képviselő – eddigi legnagyobb politikai teljesítménye saját testvére és sógora beszélgetésének le és kihallgatása, majd a mindezekről tartott rendkívüli sajtótájékoztató volt. Eme tetőtől-talpig férfias tette után, amint csak lehetősége nyílott rá, apjának, Bazin Gézának már intézett is egy tanácsadói állást a miskolci önkormányzati vállalatnál, a Városgazda Kft-nél.

De azok sem jártak sokkal rosszabbul, akik Veres Pál polgármester úr választási kampányát nemcsak addig támogatták, amíg az elemi tisztességet el nem nyelte a hejőcsabai alkonyat.

Itt van mindjárt például az a Szántó Rita, aki most sajtófőnök vagy mi, a miskolci városházán, Veres úr közvetlen közelségében. Rita, amúgy, nem egy szégyenlős fajta. Csak akkor burkolódzik hallgatásba, amikor valamelyik újságíró meg meri kérdezni, hogy van-e felsőfokú végzettsége, ha már ezt az értelmiségi pályát választotta, amit a sajtófőnökség jelent. Rita példáján is látszik, hogy milyen az, amikor az elbeszélő énen nagy a teher.

De van ám, akinek nem terhes a mindennapi létezés szeretett városunkban, Miskolcon.

Varga Lacika, országgyűlési képviselő például, akinek egyébként ifjú szocialistaként sikerült végigbuliznia a XXI. század első éveit, rögtön elhelyeztette – hol másutt – feleségét, Vargáné Barkóczi Boglárkát, a városháza sajtóosztályának élére.

Természetesen szigorú feltételeket szabó pályázatot követően.

Varga Lacika sógora, Dimény Imre, viszont szigorú feltételeket szabó pályázatot nélkülözve lett a Miskolc Holding Zrt igazgató tanácsának tagja.  Innét, a közeli Dunakesziből.

Erre mondja, a szakállas vicc: tessék mondani, gyerek nincs?

Folyt.köv.Kiemelt bejegyzések

#balázsibeszélA polgármester skíróztatná a népetMiskolc 2022-09-09 19:38:00- 4853
#balázsibeszélHol a pofátlanság határa? Borkuti László dupla tanácsnoki pénze már az? III. részMiskolc 2022-09-06 07:05:00- 5985
#balázsibeszélDr. Mokrai Mihály polgármesterségre tör, ha már alpolgármester nem lehetettMiskolc 2022-09-01 07:06:00- 7560
#balázsibeszélAz Avasi kilátó gyalázataMiskolc 2022-08-15 08:06:00- 9170
#balázsibeszélVeres Pál a porcelánboltban - de mi fickándozik a halk szavú rádiós gatyájában?Miskolc 2022-08-11 08:22:00- 10367