#balázsibeszél

Hol a pofátlanság határa? Amikor Bartha György havi félmilláért koordinál, már az? II. rész

2022-07-07 15:29:00 - BORSODBESZÉL- 6560

A szocialista handlézásnak és buherának a nagyüzemét Miskolc Holding Zrt-nek hívják.


A háztáji handlézás és buherálás alapjait – több szakaszban – olyan neves szakértők rakták le, mint dr. Halmai Gyula, vagy Bernáth Attila. Köztudott, hogy 2019 őszétől viszont, a közpénz és a miskolci közérdek legfőbb őre itt, mindannyiunk megelégedésére, a Felügyelő Bizottság elnökeként, dr Simon Gábor úr, mindössze havi hatszázezer forintért cserében.


Ezek a régebbi és mostani neves szakembereink, hála az égnek, folyamatosan gondoskodnak a miskolci hétköznapok gondtalanságáról, ideértve például a városi tömegközlekedés folyamatosan emelkedő színvonalát is. Így kerülhetett a képbe, mint akinek művét nem a perc izgalma élteti, Bartha György önkormányzati képviselő úr. Ő, szakemberként, - ahogy értesültünk róla - nem kevés szakmai, lelkiismereti vívódás után vállalta el, hogy havi 500 ezer forintos tiszteletdíjért cserébe lesz a Miskolc Holding Zrt igazgatói koordinátora.


Jelentsen ez bármit is.


Bartha úr ezután is mert önmaga lenni. Tudta, szükség van rá: ezért és csak is ezért vállalta el, hogy bemegy tagnak az MVK Zrt. Felügyelő Bizottságába. Hogy afféle helyi James Bondként a Kilián lakótelepről, egészen pontosan a Márka söröző széléről, tovább küzdhessen a miskolci tömegközlekedés jobbá és még jobbá varázslásáért.


Mindannyiunk szerencséjére, Bartha képviselő úrnak olyan nagy a munkabírása, hogy engedve a miskolci választópolgárok nyomásának, elvállalta önkormányzatunk Rendészeti bizottságának alelnöki pozícióját is. Ebben az esetben a szakértelem mellett, az óriási helyi politikai tapasztalat nyomott sokat a latban.


A miskolci városházán, illetve a Velünk a város elnevezésű, harmonikusan működő politikai közösségben – hála az égnek – is becsülik a mi Bartha György képviselő urunkat: tudják, hogy képvelő úrnak egyszerűen nélkülözhetetlen a szerepvállalása a további szakbizottsági munkák dandárjában.


Így Bartha úr a miskolci rendészeti szakmunka epicentruma mellett, a Jogi és ügyrendi bizottságban, valamint a szintén kiemelkedő szakmai tudást igénylő pénzügyi szak grémium tagjai között is halmozza a sikereket.


És még mindig nincs vége, amikor a sok kis izé közt, felcsillan egy kis micsoda!


Mint azt a seggnyalási kvóciens csúcs kiadványából, a MINAP-ból a napokban fényképes (!) tudósítás révén tudhatta meg az érdeklődő olvasóközönség, Bartha György képviselő úr, - kapaszkodjanak meg -  több, mint 30 liter ásványvizet osztott ki:

folyadékpótlás okából, a Kilián-déli villamosmegállóban.


Hihetetlen ugyan, de a tűző napon ezt a példátlanul gáláns felajánlást Bartha György úr, teljes egészében saját erőforrásaiból fedezte!


Már messziről látszik, hogy az egész miskolci valóságtöredék Bartha György önkormányzati képviselő úrról, bele van ágyazva „egy posztkommunista érdek-, érzelem- és reflexhálózat fingszagú, baldachinos ágyába.”Kiemelt bejegyzések

#balázsibeszélA polgármester skíróztatná a népetMiskolc 2022-09-09 19:38:00- 4851
#balázsibeszélHol a pofátlanság határa? Borkuti László dupla tanácsnoki pénze már az? III. részMiskolc 2022-09-06 07:05:00- 5983
#balázsibeszélDr. Mokrai Mihály polgármesterségre tör, ha már alpolgármester nem lehetettMiskolc 2022-09-01 07:06:00- 7558
#balázsibeszélAz Avasi kilátó gyalázataMiskolc 2022-08-15 08:06:00- 9168
#balázsibeszélVeres Pál a porcelánboltban - de mi fickándozik a halk szavú rádiós gatyájában?Miskolc 2022-08-11 08:22:00- 10365