#borsodbeszél

Miskolc: a baloldali városvezetés „zsíros állásokat” osztogat

2022-05-21 08:32:00 - BORSODBESZÉL- 654

Ismét jól fizető állást kapott Miskolcon az országgyűlési választáson a Fidesz–KDNP jelöltjével szemben alulmaradt Erdei Sándor Zsolt alias „Rokker Zsoltti" – erről számolt be pénteki sajtótájékoztatóján a Fidesz-KDNP frakció. Felszólították a város baloldali vezetését, hogy ne a haverokra, hanem Miskolc égető problémáira költsék a közpénzt! 


„Néhány héttel ezelőtt, április 3-án, az országgyűlési választásokon, a kormánypártok hatalmas győzelmet arattak. Miskolcon is teljesen egyértelmű eredmény született, mind a két választókörzetben a FIDESZ-KDNP jelöltjei győztek” – fogalmazott Bajusz Gábor önkormányzati képviselő.


Mint mondta, a miskolciak döntése egyértelműen megmutatta azt is, hogy elégedetlenek a jelenlegi városvezetés teljesítményével, viselkedésével. – A választóknak elege lett abból a gyakorlatból, hogy a közpénzen dubajozó Veres Pál polgármester és balliberális szövetségesei saját magukkal, rokonaikkal és ismerőseikkel töltik fel a városi cégek különféle, olykor mondvacsinált álláshelyeit – emelte ki.


A képviselő ismertette: az elmúlt napokban sajtóhírekből jutott tudomásukra, hogy Erdei Sándor Zsolt, féléves kitérő után újra a város egyik cégénél vállalt munkát.

„A Velünk a Város frakció önkormányzati képviselője az elmúlt közel félévben a baloldal jelöltjeként kampányolt országgyűlési képviselői mandátumért, persze nem itt Miskolcon, hanem Abaújban és Zemplénben, mindezt úgy, hogy még a lakcímét is megváltoztatta és Sátoraljaújhelyre költözött” – részletezte. 


„Ahogy főnöke Márki-Zay Péter is tette, a választási bukás után, Erdei Sándor Zsolt is visszatért a biztos megélhetést jelentő húsosfazékhoz. Nem sokkal a hazatérést követően csodák csodájára elnyerte a miskolci Városgazda Kft. egyik jólfizető koordinátori állását. Hogy mit jelent ez pontosan? Azt jelenti, hogy újra „Rokker Zsoltti” lett a miskolci vadaspark szóvivője!


Bajusz Gábor azt is elmondta, nem csak „Rokker Zsoltti” vigasztalódhat ekképpen a választási fiaskó után: a helyi baloldal bukott kampányfőnök is, Hanyecz Máté, aki éves szinten sok százezer forintot vesz fel a különböző bizottsági és felügyelőbizottsági helyek után.


„Ez az állásosztogató gyakorlat jellemzi a Veres Pál vezette dubajozó városvezetést, így irányítják a várost, a pénzeket így osztják el! Első a haverok, barátok állása, gyarapodása és csak ezt követi, ha követi egyáltalán, a város lakóit érintő problémák megoldása” – szögezte le.


– Felszólítjuk Miskolc baloldali városvezetését, hogy a közpénzeket ne a saját maguk gyarapodására, pihenésére, szolgálatkész haverjaik kifizetésére költsék! A közpénzeket az általuk lezüllesztett miskolci tömegközlekedésre költsék! Újítsák fel a megállókat, tömjék be a kátyúkat, sűrítsék a járatokat! Ez a miskolciak jogos követelése! Ezt üzenték a Veres Pál vezette baloldalnak a miskolciak a leadott szavazataikkal április 3-án! – emelte ki sajtótájékoztatója végén Bajusz Gábor.Kiemelt bejegyzések

#balázsibeszélA polgármester skíróztatná a népetMiskolc 2022-09-09 19:38:00- 4901
#balázsibeszélHol a pofátlanság határa? Borkuti László dupla tanácsnoki pénze már az? III. részMiskolc 2022-09-06 07:05:00- 6033
#balázsibeszélDr. Mokrai Mihály polgármesterségre tör, ha már alpolgármester nem lehetettMiskolc 2022-09-01 07:06:00- 7608
#balázsibeszélAz Avasi kilátó gyalázataMiskolc 2022-08-15 08:06:00- 9218
#balázsibeszélVeres Pál a porcelánboltban - de mi fickándozik a halk szavú rádiós gatyájában?Miskolc 2022-08-11 08:22:00- 10415