#balázsibeszél

Miskolcon, már a vízvezeték-szerelő is tud gyermekorvosi praxisokat osztogatni

2022-07-14 06:20:00 - BORSODBESZÉL- 6840

Amióta Nagy-Miskolc épül, folyamatos a hozzászoktatás, a szocialista buhera ízléstelenségeihez.


Ebben a városban, teljességgel ismeretlen a temetői szakemberek körében ismert, lassan a testtel mondás.


2019 őszétől, a Velünk a város nevű roncs derbiben az a lényeg, hogy a pénz csak úgy jöjjön, mint zsír, rá a húsra.


Itt van például a régen állítólag jó vízvezeték szerelőnek számító Fodor Zoltán, akit a városunkat irányító szakpolitikusok, nem hivalkodván a nehézzel, az önkormányzat Egészségügyi, Szociális és Környezet-egészségügyi Bizottságának elnöki székébe helyeztek.


A szakbizottság szigorú feladatlistájának élén egyébként, ez áll: „Dönt a területi ellátási kötelezettséggel járó háziorvosi, házi gyermekorvosi és fogorvosi (továbbiakban háziorvosi) működtetési jogosultságról…”


Hát, egy jó vízvezeték-szerelő, ennél biztosan bonyolultabb eseteket is megoldott már.


Annál is inkább, mert a Veres Pál polgármester urat támogató csoportosulásnak fent nevezett politikusa, azt írja magáról önéletrajzában, hogy előnyös tulajdonságának tartja, a „közvetlen hangvételű kommunikációt.”


Ebben kétségkívül lehet valami, hiszen nemrégiben, az egyik városi közgyűlésen, Fodor képviselő úr, a délelőtti órához képest meglepően kásás hangon ugyan, de abszolút közvetlen hangvételben szólamlott, mintegy tanácsokat osztogatva bizonyos szituációkban a rendvédelmi kollégáknak: „Legyen bármilyen testhelyzetű, el kell törni a kezét, tizenhét helyen (!) az alkarját.”


Mindezek után, Fodor Zoltán szakbizottsági elnök, rendőreinknek a miskolci választópolgárok általi leköpésével összefüggésben, a következő szankciókat helyezte kilátásba: „Azt mondom, olyan helyzetbe hoznám, hogy a kirántott húst is szívószállal enné.”


De hogy a Velünk a város képviselőcsoportja szerencsénkre milyen jól el van látva kitűnő szakemberekkel, mi sem bizonyítja jobban, hogy ugyan ez az önkormányzati szakbizottság akkor sem kerülhetne bajba a felelősségteljes döntései meghozatala közben, ha – ne történjen ilyen – véletlenül Fodor Zoltán képviselő úr, valamilyen halaszthatatlan közfeladata miatt, nem tudna részese lenni a szakmai vitának.


Miskolcon ugyanis az Egészségügyi, Szociális és Környezet-egészségügyi Bizottság alelnöke, népszerű állatkertünk szóvivője, pontosabban „fejlesztési és ügyfélkapcsolati koordinátora”, Erdei Sándor Zsolt, azaz az intellektuális hazai humor nagymestere, Rokker Zsoltti.


Mi a tanulság? Talán az, hogy ezek után, Veres Pali bának soha többé, sehol sem kell érvelnie. Elég, ha pohárköszöntőket mond.Kiemelt bejegyzések

#balázsibeszélA polgármester skíróztatná a népetMiskolc 2022-09-09 19:38:00- 4875
#balázsibeszélHol a pofátlanság határa? Borkuti László dupla tanácsnoki pénze már az? III. részMiskolc 2022-09-06 07:05:00- 6007
#balázsibeszélDr. Mokrai Mihály polgármesterségre tör, ha már alpolgármester nem lehetettMiskolc 2022-09-01 07:06:00- 7582
#balázsibeszélAz Avasi kilátó gyalázataMiskolc 2022-08-15 08:06:00- 9192
#balázsibeszélVeres Pál a porcelánboltban - de mi fickándozik a halk szavú rádiós gatyájában?Miskolc 2022-08-11 08:22:00- 10389