#balázsibeszél

Tovább, tovább, tovább - boldogul Varga László klánja Miskolcon

2022-03-02 18:37:00 - BORSODBESZÉL- 50

Hála az égnek, van már Varga László feleségének biztos állása a helyi tanács – szovjet – központi propaganda osztályának élén. Van már sógorának, innét a közeli Dunakesziből, felelős beosztása a Miskolc Holding Zrt igazgatóságában, ahol csak úgy hömpölyöghet Dimény úrból a korszerű menedzserszemlélet.


A legfrissebb jó hírek szerint, Varga képviselő úr legjobb barátja, Szvoboda László lett végre – kisebb koalíciós ellenállás után – a seggnyalási kvóciens helyi felelőse, vagyis a MIKOM nevezetű sóhivatal ügyvezető helyettese.


Jelentsen ez bármit is.


Továbbá Szvoboda úr, mint aki szeret hivalkodni a nehézzel, a MIKOM főszerkesztőjévé is vált.


Dr. Varga Lászlót és egykori fiatal baloldali spanját, Szvoboda Lászlót, nem fojtogatják már közös múltjuk vidám évei. Az ifjú szocialistákat sose az érdekelte milyen a világ, hanem csak az, miként lehet élni benne.


A fiatal baloldaliaknál, voltak évek, amikor Budapesttől Debrecenig, bulika-bulikát követett – ahogy a korabeli bulvár beszámolt róla.  Ilyenkor a Che Guevarás pólós csávók, nemcsak a cehhet nem fizették ki, de a berendezést, a WC-ket, valamint a faházajtókat is össze törték.


És még a kotonokat se szedték össze maguk után.


Varga Lacika akkor vált országszerte ismertté, amikor Zuchslag János szellemétől való szabadulásuk közben, ő, a régi-új ifjú baloldali elnök volt kénytelen nyilatkozni az elvarratlan szálakról, a több tízmillió forintra rúgó kártételekről, szervezeti tartozásokról.


De mindez régen volt, örüljünk inkább annak, hogy végre biztos kezekben van mostantól Nagy- Miskolcon a tömegközlekedés mellett, már a tömegtájékoztatás is.


Szvoboda úrtól egyébként, távol esik a kádárista maszatolás.


Ezt onnét tudni, hogy ő például már jóval 2019 októbere előtt, mint egy igazi reneszánsz pinanyaló, felszólította közösségi oldalán közeli és távoli ismerőseit Veres Pál úr támogatására, a közelgő önkormányzati választások alkalmából. Azért merek az átlagosnál kicsivel merészebben fogalmazni Szvoboda és Veres urak hódolgó politikai konstellációjával összefüggésben, mert az újdonsült főszerkesztő ars poeticáját, egy igazán jó hangulatú interjú keretei között, a maga temperált derűlátásával, így fogalmazta meg: „a miskolci szar szag szült meg.” Kiemelt bejegyzések

#balázsibeszélA polgármester skíróztatná a népetMiskolc 2022-09-09 19:38:00- 4879
#balázsibeszélHol a pofátlanság határa? Borkuti László dupla tanácsnoki pénze már az? III. részMiskolc 2022-09-06 07:05:00- 6011
#balázsibeszélDr. Mokrai Mihály polgármesterségre tör, ha már alpolgármester nem lehetettMiskolc 2022-09-01 07:06:00- 7586
#balázsibeszélAz Avasi kilátó gyalázataMiskolc 2022-08-15 08:06:00- 9196
#balázsibeszélVeres Pál a porcelánboltban - de mi fickándozik a halk szavú rádiós gatyájában?Miskolc 2022-08-11 08:22:00- 10393