#borsodbeszél

Vannak még csodák Miskolcon

2022-05-31 07:52:00 - BORSODBESZÉL- 356

Bajusz Gábor, a FIDESZ-KDNP önkormányzati képviselője hivatalos Facebook-oldalán tette közzé, hogy „imái” végre meghallgattattak, és Miskolc baloldali városvezetésének sikerült lenyírnia a füvet egy olyan kereszteződésben, ahol az már a biztonságos közlekedést veszélyeztette.


Május 26-án, a miskolci közgyűlés soron következő ülésén azt hangoztatta a képviselő, hogy tavaly ő nyírta le a füvet az érintett útszakaszon, ami akadályozta a zavartalan kilátást egy kereszteződésben, ezáltal balesetveszélyes volt. „Idén újra megkerestek az ott lakók, hogy tegyem már meg ezt ismét, mert 2-3 méter magas a gaz.”


Erdei Sándor Zsolt (az érintett terület önkormányzati képviselője – a szerk.) erre azt felelte: „nem Önnek kell vágni a füvet, a Városgazda kiválóan elvégzi ezt a munkát”.


Az, hogy a képviselő szerint a Városgazda kiválóan végzi a munkáját véleményünk szerint annak tudható be, hogy Erdei Sándor Zsolt nem igazán látta még a saját szemével az általa képviselt közterületet. Mert, ha látta volna, nem állította volna azt teljes meggyőződéssel a közgyűlésen, hogy a „Városgazda kiválóan elvégzi ezt a munkát”.


Zárójelben jegyeznénk meg, hogy a Városgazda olyan „kiválóan elvégzi” ezt és az ehhez hasonló munkákat, hogy pályázatot írt ki Miskolc baloldali városvezetése, mely szerint, ha szeretnének rendezett, zöld területet, egységes városképet a miskolciak, akkor fogadjanak örökbe egy közterületet, és saját költségen tegyék azt rendbe.


Bajusz Gábor közgyűlési felszólalásában rámutatott, képviselőtársaival hosszú ideje emlegetik a szóban forgó problémát, a baloldali városvezetés mégis úgy csinál, mintha semmi baj nem lenne. Majd hozzátette (Erdei Sándor Zsoltnak címezve): „ha van ideje, kedve, energiája, akkor jöjjön és csatlakozzon ahhoz a fűnyírási akcióhoz, amit meg fogunk ejteni!”


Néhány nappal az említett közgyűlés után pedig bebizonyosodott, vannak még csodák Miskolcon: „lenyírták a biztonságos közlekedést akadályozó gazos területet” – számolt be Bajusz Gábor.


A Borsod beszél bízik abban, hogy ha ehhez az esethez hasonlóan eleget hallja a baloldali városvezetés, milyen drágák a buszjegyek és kaotikus a tömegközlekedés Miskolcon, a csoda ismét megtörténik…Kiemelt bejegyzések

#balázsibeszélA polgármester skíróztatná a népetMiskolc 2022-09-09 19:38:00- 4814
#balázsibeszélHol a pofátlanság határa? Borkuti László dupla tanácsnoki pénze már az? III. részMiskolc 2022-09-06 07:05:00- 5946
#balázsibeszélDr. Mokrai Mihály polgármesterségre tör, ha már alpolgármester nem lehetettMiskolc 2022-09-01 07:06:00- 7521
#balázsibeszélAz Avasi kilátó gyalázataMiskolc 2022-08-15 08:06:00- 9131
#balázsibeszélVeres Pál a porcelánboltban - de mi fickándozik a halk szavú rádiós gatyájában?Miskolc 2022-08-11 08:22:00- 10328