#balázsibeszél

dr. Varga László kicsoda-micsodája – a Borsod beszél hírforrásainak igaza

2022-03-10 11:41:00 - BORSODBESZÉL- 239

Március legelején megírtuk, hogy dr. Varga László klánjának exkluzív darabja, Szvoboda László, a Miskolci Napló vadonatúj főszerkesztőjeként, megkerülhetetlen alkatrésze lesz a miskolci seggnyalási kvóciens csúcsra járatásának.


Minden így is lett.


A Miskolci Napló március ötödikei számának impresszumában ugyanis, nevezett egészséges vidéki gyerek, már tényleg főszerkesztőként jegyezte megyei jogú városunk, 85 ezer példányszámban megjelenő hetilapját.


Szóval Miskolc, már megint mindent és mindenkit betetőz, afféle furcsa városként. Hiszen az MSZP, szerte az országban, megsemmisülni készül. Ha most lennének a választások, önmagukban kizárt, hogy elérnék az öt százalékot. Ráadásul az MSZP-t és a magyar baloldalt, a rendszerváltoztatás óta mondjuk harmadszor megújítani akaró nemzedék legjelesebb tagjai ellen – például Molnár Zsolt budapesti elnök, Tóth Csaba zuglói országgyűlési képviselő, Horváth Csaba polgármester, MSZP funkcionárius satöbbi – a választási kampány finisében, az ügyészség folytat vizsgálatot.


Az MSZP Magyarországon ma, 2022-ben, maga a mozdíthatatlan kudarc.


De nem így Miskolcon, ahol megállt az idő.


Mintha még mindig Grósz Karcsi haverjai, vagy a Fejti és a Szabó Gyuri, meg Káli Sanyi bá osztogatná a lapokat.


Varga Lacika – mint ahogy a libát tömik – az utánuk következő űrt töltögeti ki a spanjaival, a 2022-es országgyűlési választásokra készülve…


Hát igen.


Milyen érdekes, hogy 2019 ősze után, az egykor szintén ifjú szocialista, természetesen Varga Laci féle régi barát, Dukai Zoltán lett a Miskolc Holding Zrt vezére. És mint aki nem ismeri a korlátokat, mintegy a lét elviselhető nehézségeitől szabadulva, Varga Lacika sógorát, Dimény Imrét is beültette a Holding Igazgatóságába.  


Ezután, arcátlanul könnyed szocialista kampányfeladatként, a már csak Miskolc legbelső kerületében számon tartott arc, dr. Simon Gábor lett a Holding felügyelőbizottságának ez elnöke.


Ezekkel szinte egy időben, Varga László képviselő hitvese lett az omnipotentia sajtóügyben a miskolci városházán.


Úgy hírlik, az omnipotentia legalább addig tart, amíg Szántó Rita magáévá nem teszi a felsőfokú végzettséget.


Most, mindezek után, fiatal hírportálunk egyik – ha nem legfontosabb hírforrása – azt jelentette a miskolci városházi küzdelmek aktuális delelőjéről a Borsod beszélnek, hogy dr Mokrai és a miskolci DK – értsd Demokratikus Koalíció – már megint szopó ágra került.


Mokraiék ugyanis nagyon nem akarták, hogy a Varga klán újabb kádere, azaz Szvoboda László kerüljön kulcspozícióba, a Miskolci Napló főszerkesztői székébe.


Szegény, szegény, dr Mokrai Mihály: már ő is tudhatja, a pofátlanságnak nincs határa.Kiemelt bejegyzések

#balázsibeszélA polgármester skíróztatná a népetMiskolc 2022-09-09 19:38:00- 4921
#balázsibeszélHol a pofátlanság határa? Borkuti László dupla tanácsnoki pénze már az? III. részMiskolc 2022-09-06 07:05:00- 6053
#balázsibeszélDr. Mokrai Mihály polgármesterségre tör, ha már alpolgármester nem lehetettMiskolc 2022-09-01 07:06:00- 7628
#balázsibeszélAz Avasi kilátó gyalázataMiskolc 2022-08-15 08:06:00- 9238
#balázsibeszélVeres Pál a porcelánboltban - de mi fickándozik a halk szavú rádiós gatyájában?Miskolc 2022-08-11 08:22:00- 10435